NIEUW: e-boek ‘7 Soorten Zelfonderzoek bij Darmklachten en Voedselovergevoeligheid

Published On: 1 mei 2024

Dit dunne werkboekje is bedoeld voor mensen die langer dan zes weken last hebben van een hinderlijk opgeblazen buik en daarvan af willen. Veel van mijn cliënten geven aan dat dit de periode is dat ze buikklachten nog willen verdragen. Na deze periode geven je darmen aan dat ze zelf niet meer in staat zijn om hun situatie te bestrijden, anders was je immers na hooguit een dag of vijf vrij geweest van je darmklachten. Je darmen geven nu aan dat ze zwaarder belast zijn dan ze aankunnen en vragen je om hulp.

Nu heb jij waarschijnlijk de vraag: “Welke hulp hebben mijn darmen dan nodig?”

Daar gaat dit boekje over. Het gaat over best complexe materie die niet 1-2-3 opgelost is. Ik heb daar enkele programma’s voor ontworpen om je bij deze vraag te helpen. Maar, als je de regie zelf wilt nemen en je wilt alvast zelf onderzoek doen, kijk dan hier naar het boekje.

Je kunt wel alvast veel vooronderzoek doen; soms is dat al genoeg om je klachten te laten verdwijnen. Maar als je er zelf niet uitkomt, kunnen we ook samen onderzoeken hoe we jouw klachten het best kunnen oplossen. Daarom verwijs ik je in de tekst naar de vervolgcursussen, naar de boeken die ik met collega Joyce Bijl schreef of adviseer ik je om een afspraak te maken voor persoonlijke begeleiding. Kies wat bij jou past. Je kunt in ieder geval een begin maken. *Jacqueline.

vitality-jg.nl/contact/

Altijd op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief.