Hulp voor de Jongere die Geestelijke Steun Wil: Neuro-Emotionele Integratie

Published On: 30 juli 2020

Te veel jonge mensen voelen zich in deze periode, na een jaar ‘binnenzitten door corona’, door onvoldoende zelf ervaringen op kunnen doen, het gevoel gevangen te zitten, je hebt geen beeld van hoe het toekomstbeeld is, …

Herken je klachten zoals angst, afgewezen voelen, eenzaam voelen, piekeren, gebrek aan eigenwaarde, gevoel van onmacht, geen goede hulp kunnen vinden …

Door mijn inmiddels meer dan 20 jaar lange ervaring met de geweldige methode neuro-integratie integratie (NEI)met psychologie en diverse coachingsmethoden, kan ik je helpen om bovenstaande klachten te bestrijden. Tijdens onze gesprekken vorm je de gedachten en gevoelens die jou helpen om jouw leven een goede invulling te geven en geef ik je handvatten om dit verder te ontwikkelen.

Ik combineer jouw psyche-deel (denken) met het aansterken van je lichaam-zenuwcellen-betrokken darmbacteriën via de orthomoleculaire visie; jouw hersenen gebruiken neurotransmitters om met elkaar te communiceren. ‘Neuro-‘ staat voor ‘zenuwen’ en ’transmitten’ betekent van de ene naar de andere kant brengen. Deze neurotransmitters zijn fysieke stoffen en jouw lichaam bouwt deze uit eiwitten. Deze eiwitten worden voor een groot deel gemaakt door bepaalde bacteriën die van nature in je darmen groeien. Zij gebruiken weer bouwstoffen die via jouw voeding in je darmen komen. Op die manier kun je via jouw voeding jouw darmen en je lichaam helpen om de juiste hoeveelheid en soort neurotransmitters te bouwen. Dit helpt weer om de juiste gedachten te kunnen maken (motiveren, herinneren) of om gedachten te kunnen remmen als dat nodig is (bij piekeren of depressieve gevoelens).

Je hersenen moeten immers ook alle voedingsstoffen beschikbaar hebben die je nodig hebt om je goede en krachtige gedachten uit te voeren. Via de neuro-emotionele integratiesessies geef je jouw hersenen de sturing naar wat je wilt dat ze denken en voelen. Dit is een ontwikkelproces.Je komt en gaat in op diverse manieren in beweging; op meerdere gebieden; met jezelf aan het roer.

Heb je het gevoel dat je deze hulp wilt gebruiken, neem gerust vrijblijvend contact op. We kunnen dan kennis met elkaar maken, samen bespreken wat je nodig hebt en of ik je dat kan bieden.

Het programma heet Bouw een Krachtige Mind (BKM). Het is geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar. Je investeert voor de eerste sessie 45 euro om kennis te maken met de methode (1-1,5 uur); dan kies je of het programma BKM bij jou past. Voor het orthomoleculaire deel van het programma kun je afhankelijk van jouw zorgpoli een bijdrage krijgen. Informatie hier.

Vraag gerust een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan; hier zijn geen kosten aan verbonden; 024-3584177 of via het contactformulier.

Altijd op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief.