fbpx

Vergoeding en betaling

Every patient carries her or his own doctor inside.

 Albert Schweitzer

Het is wel de kunst om te weten hoe je per persoon deze 'dokter' naar zijn/haar behoefte voedingsstoffen kunt leveren voor het beste resultaat: en, dat is een vak.

-Jacqueline M. Gerrits

Algemeen (2016-06-15: 4310 hits) 

U investeert in uw eigen gezondheid, plezier in het leven, kracht, taak en educatie door mijn paramedische en orthomoleculaire kennis, uitleg, dieetontwerp, ervaring en begeleiding in te huren. Uw bijdrage is voor het complete pakket van onze contacttijd, de waarde voor u van mijn investering in opleidingen-studies-ervaring-competenties en voor mijn huiswerk dat uit onze contacten voortkomt. Na ontvangst van uw betaling, ontvangt u uw relevante documenten en materialen. U betaalt dus rechtstreeks aan mij en daarna kunt u een uw tegemoetkoming declareren bij uw zorgverzekeraar.

Zorgverzekeraars dragen bij ...

... aan de kosten van de uw consult Orthomoleculaire Geneeskunde vanuit de aanvullende polis. Ik heb hiervoor agb-code 90-045122. Zie hier welke tegemoetkoming uw zorgverzekeraar geeft aan MBOG-leden. Zie ook de richtlijnen van uw verzekeraar met betrekking tot niet gecontracteerde zorgverleners en met betrekking tot telefonische consulten. Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. Vanuit de wet moet uw zorgverzekeraar een deel van uw consultkosten vergoeden, zoals dat in haar regels vermeld staat en als u uw premie heeft betaald. De hoogte van dit percentage staat op de website van uw zorgverzekeraar. Zie ook Zorgwijzer.nl.

Vanaf 01-april-2016 betaalt u geen btw over uw consult Orthomoleculaire Geneeskunde: zie hiervoor Staatscourant de dato 29-maart-2016.
Wel betaalt u 21 procent btw over algemene voorlichting.

De zorgverzekeraars dragen door de Vrije Toegankelijkheid Diëtetiek vanaf 01-januari-2014 vanuit de basisverzekering bij aan uw consulten bij de diëtist, ongeacht of u op verwijzing van uw behandeld (tand)arts of medisch specialist komt of niet. Deze vergoeding gaat in als uw eigen bijdrage van het kalenderjaar is verbruikt. De vergoeding vanuit de aanvullende verzekering gaat direct in. Zie voor dit alles uw eigen polisvoorwaarden.

Als u verhinderd bent, graag uw afspraak op zijn laatst de werkdag ervoor voor 17:00 uur verzetten via 024-3584177, anders breng ik de voor u gereserveerde tijd in rekening.

 

Tarieven van uw investering in uzelf 2019

(onder voorbehoud)

Bouw een Krachtige Buikconditie > MEEST GEKOZEN3 maandenprogramma voor het herstel van de darmen en  basisconditie;
Eerste consult: 1½ uur contacttijd + globaal dieetontwerp, suppletieadvies, onbeperkt digitaal vragen stellen, 2 voortgangsgesprekken met aanpassing van dieet- en/of suppletieadvies en een evaluatieconsult: 476 euro: klik hier voor de inhoud.

Dieetadvies (DIY-klein traject).
Eerste consult: 1½ uur contacttijd + globaal dieetontwerp, suppletieadvies, onbeperkt digitaal vragen stellen en evaluatieconsult:
169 euro.

Top Energie Voedingsplan:  jaarprogramma. Omdat dit maatwerk is, hangt de prijs samen met uw wensenpakket; vanaf 1587 euro.
Het oriënterend persoonlijk intakegesprek op locatie Malden of telefonisch intakegesprek: geen kosten.

Orthomoleculair geneeskundig advies
Eerste consult 1½ uur + advies en evaluatieconsult:169 euro.
Bouw een sterke (buik) Conditie Orthomoleculair: 3 maandenprogramma voor een afgeronde therapie; 476 euro: Klik hier voor de inhoud
Klik hier voor de bijdrage die uw ziektekostenverzekeraar kan leveren: zie ook uw polis.

 

VIP-dag-pakket 
Kort pakket in één dag met relevante workshop naar keuze op een verwenlocatie in/rond noord-Limburg (10:00 - 16:30 uur), inclusief orthomoleculaire lunch en goodiebag;
Het doel van deze dag en pakket is een snelle start kunnen maken en in 12 maanden dat doen wat nodig is om uw afgesproken doel te halen. Vanaf 1597 euro, excl btw. De inhoud is in overleg.

Dieetverklaring voor de belasting
In deze verklaring geef ik aan in welke periode u dieetadvies heeft gekregen. Daarbij is de start het eerste consult van het kalenderjaar. Afhankelijk van de eindsituatie geldt uw dieet de rest van het kalenderjaar of tot het consult van de evaluatie (voorkeur). Voor een dieetverklaring is minimaal één consult per jaar noodzakelijk om de noodzaak van het dieet te evalueren. De verklaring kan tot maximaal vijf jaar terug worden afgegeven. Kosten verklaring afgeven: 1 eenheid (15') consulttijd van 20 euro.
In het jaar van het BKB, VIP-dag en jaarpakket is de verklaring inclusief.

No Show
Als u verhinderd bent, kunt u uw consult tot 24 uur van tevoren kosteloos verzetten.
Daarna krijgt u, als u niet komt, een rekening van 80 euro per uur voor de voor u gereserveerde tijd.

Bedrijfspakket
Inhoud in overleg als basis voor de investering.

Betalingsherinnering
Na de 2e herinneringsnota wordt het verschuldigde bedrag door de administrateur verhoogd met de kosten van de extra administratie- of incassokosten. Ik heb u mijn deel van het traject geleverd, ik ga ervan uit dat u uw deel levert en dat een 2e herinnering niet nodig is. Mocht u een betalingsuitdaging hebben, wilt u dan contact opnemen; we kunnen altijd tot een goede oplossing komen.

Kamer van Koophandel: 09210859 Arnhem: vestiging 000008249784.