Disclaimer

In verband met de leesbaarheid heb ik in alle teksten steeds de mannelijke vorm gebruikt. Natuurlijk dan daar steeds ook de vrouwelijke vorm worden gelezen.

Ik neem geen verantwoordelijkheid en accepteer geen aansprakelijkheid voor ondoordacht, onlogisch, ondeskundig, niet professioneel en/of verkeerd gebruik van de informatie die op deze site staat vermeld. De informatie op deze site is alleen bedoeld om u te informeren over Voedingsadviesbureau Vitality te Molenhoek.

De sites waarna ik verwijs, heb ik met grootste zorg uitgezocht omdat deze u naar ons idee waardevolle informatie kunnen bieden. Zowel het ontwerpbureau als ik kunnen echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor inhoud van deze websites.

© Alle teksten en meeste foto’s op deze site behoren toe aan de eigenaar van Voedingsadviesbureau Vitality, Jacqueline M. Gerrits of komen van websites met rechtenvrije afbeeldingen, tenzij anders vermeld. Zij kunnen, tenzij beveiligd, in de bedoelde context worden gebruikt met bronvermelding.