Even Voorstellen

Mijn naam is Jacqueline Gerrits, gediplomeerd diëtist, en je kunt bij mij in Malden of Molenhoek terecht voor dieetadvies en begeleiding als je zich (weer) fit, lekker en energiek wilt voelen tijdens of na een uitputtende periode. Ik houd ook avondspreekuur en de vervolgconsulten kunnen ook digitaal. 

Laat voeding uw medicijn zijn en medicijnen niet uw voeding!

- Hippocrates (460 v C)


Ik help je als je al meer dan een half jaar

  • last van buikpijn, buikkrampen of buikklachten hebt (opgeblazen, buikpijn, voedselovergevoeligheid) te vaak moe voelt;
  • depressief voel;
  • geregeld diarree of constipatie hebt;
  • met iedere griep- of verkoudheidsgolf meedoet;
  • weet dat je foute eetgewoonten hebt of hebt ontwikkeld als gevolg van stress en dat je die niet goed zelf kunt oplossen;
  • en …

… het gevoel dat je dat met natuurlijke voeding kunt verbeteren.

Je wilt van deze klachten af, maar je weet (nog) niet goed hoe je dit moet doen.

Je wilt graag geholpen worden, omdat je hebt gemerkt dat alles alleen uitzoeken nog niet heeft opgeleverd dat je klachten zijn verminderd.

Je wilt nu dat het sneller gaat en wilt daarbij graag deskundige hulp.

Je huisarts, internist, allergoloog, dermatoloog, fysiotherapeut of een andere behandelaar heeft een verwijzing geschreven in verband met voedselovergevoeligheid, het FODMaP-beperkt dieet of behandeling bij SIBO.

Of je komt op eigen initiatief.

 

Toen ik zelf met allerlei vragen op vakinhoudelijk en praktijkgebied zat en na behoorlijk wat tijd aan trial and error had verspild, had ik daar genoeg van en ging op zoek naar ervaren mentoren. Dat scheelt mij in mijn eigen vakmanschap veel tijd, gezoek en geëxperimenteer. Mentoren stellen uitdagende vragen die mijn gedachten de meest effectieve richting in sturen en geven antwoord op mijn vragen. Ik geniet er enorm van als ik merk dat ik in een korte periode veel leer en daarmee ook mijn cliënten grotere stappen bij hun herstel kan helpen zetten. Mij helpt het enorm om met een mentor samen te werken en ik gun jou hetzelfde!

Daar kun jij nu mooi van profiteren.

Dat genieten van vooruitgang wil ik graag met je delen. Ik vind dat als je met iets zit dat je tegenhoudt in je dagelijks leven, in je relaties, in je vooruitgang en in je werk; dan wil je dat opgelost hebben. Niet over tien jaar, maar op een kortere termijn.

Bekijk dit filmpje voor een impressie:

Mijn grote passie als diëtist met als waardevolle aanvulling het vak als orthomoleculair therapeut, is om je hierbij op verschillende vlakken te begeleiden. De titel 'diëtist' is een beschermde titel.

Ik ben dol op het wat moeilijkere energie-darm-voeding-puzzelwerk en zet dit graag voor je -en samen met jou- in. Je kunt prima bij mij terecht als je al van alles heeft geprobeerd, maar nog niet het gewenste effect hebt kunnen bereiken. Vanaf dit punt ga ik met je verder.

Wilt je weten wat ik voor je kan doen? Bel voor een gratis strategiegesprek: 024-3584177.

Praktisch uitvoerbaar

Ik houd van praktische en concrete zaken ...

Lees meer...

Werkwijze

Persoonlijke Traject

Met een afgerond begeleidingspakket bereikt u een grotere gezondheidswinst dan met enkele losse consulten: vergelijk dit met het niet afmaken van een antibioticumkuur. Veel van mijn cliënten geven aan dat zij via de traditionele dieetaanpak van losse consulten  vaak hun doel niet halen, omdat zij te snel stoppen. Hierdoor moeten zij zelf oplossingen vinden voor vraagstukken als 'Wat kan ik het best als eerste weer gaan eten?'; 'Ben ik nu al van mijn voedselovergevoeligheid af?'; 'Na drie weken helpt het nieuwe dieet niet meer. Wat nu?' ...  Doordat het best moeilijk is en veel moeite kost om antwoorden te vinden op deze vragen, is de kans groot terug te vallen in oude -niet gunstige- voedingsgewoonten. De gewoonten en handelingen die juist mede en uiteindelijk tot hun huidige verzwakte conditie hebben geleid.

Daarom werk ik hoofdzakelijk met kortere en langere persoonlijke op-maat trajecten

Lees meer...

Voorbeeld dieettherapie

Voorbeeld van een raamwerkdieettherapie voor aansterken na een forse infectieziekte.
De ingrediënten hebben een betekenis binnen het dieet.
Alle ingrediënten zijn in principe gewoon in de supermarkt of natuurwinkel te koop.
Bij overgevoeligheden is het raamwerk natuurlijk aangepast.
Bij ondervoeding zijn er meer eetmomenten; bij een verzwakte werking van de darmen minder; steeds aangepast aan de persoonlijke situatie

© Voedingsadviesbureau Vitality

Bekijk voorbeeld dieettherapie

Vergoeding en betaling

Every patient carries her or his own doctor inside.

 Albert Schweitzer

Het is wel de kunst om te weten hoe je per persoon deze 'dokter' naar zijn/haar behoefte voedingsstoffen kunt leveren voor het beste resultaat: en, dat is een vak.

-Jacqueline M. Gerrits

Algemeen (2016-06-15: 4310 hits 6550 op 03-10-2020; 7003 op 19-08-2021) 

Je investeert in je eigen gezondheid, plezier in het leven, kracht, taak en educatie door gebruik te maken van mijn paramedische en orthomoleculaire kennis, uitleg, dieetontwerp, ervaring en begeleiding in te huren. Jouw bijdrage is voor het complete pakket van onze contacttijd, de waarde van mijn investering in opleidingen-studies-ervaring-competenties-bedrijfsvoering en voor mijn huiswerk dat uit onze contacten voortkomt. Na ontvangst van jouw betaling, ontvang je de  relevante documenten en materialen. Je betaalt dus rechtstreeks aan mij en daarna kun je een jouw tegemoetkoming declareren bij uw zorgverzekeraar. Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars.

Zorgverzekeraars dragen afhankelijk van jouw polis bij ...

Lees meer...

Privacybeleid en -verklaring (AVG)

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordering Gegevensbescherming ingegaan.
Natuurlijk waren uw gegevens daarvoor ook beschermd; iedere medicus en paramedicus heeft immers bij het afstuderen een eed gezworen om u naar beste weten en kunnen te helpen en beschermen. Daar valt integriteit en geheimhouding al onder. Rest met name de gegevens die vooral voor eigen commerciële doeleinden worden gebruikt.

Lees meer...

Disclaimer

In verband met de leesbaarheid heb ik in alle teksten steeds de mannelijke vorm gebruikt. Natuurlijk dan daar steeds ook de vrouwelijke vorm worden gelezen.

Ik neem geen verantwoordelijkheid en accepteer geen aansprakelijkheid voor ondoordacht, onlogisch, ondeskundig, niet professioneel en/of verkeerd gebruik van de informatie die op deze site staat vermeld. De informatie op deze site is alleen bedoeld om u te informeren over Voedingsadviesbureau Vitality te Molenhoek.

De sites waarna ik verwijs, heb ik met grootste zorg uitgezocht omdat deze u naar ons idee waardevolle informatie kunnen bieden. Zowel het ontwerpbureau als ik kunnen echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor inhoud van deze websites.

© Alle teksten en meeste foto’s op deze site behoren toe aan de eigenaar van Voedingsadviesbureau Vitality, Jacqueline M. Gerrits of komen van websites met rechtenvrije afbeeldingen, tenzij anders vermeld. Zij kunnen, tenzij beveiligd, in de bedoelde context worden gebruikt met bronvermelding.