fbpx

Minder Buikpijn of andere Darmklachten door Persoonlijk Dieetadvies

https://vitality-jg.nl/contactform (1498 op 30-04-2018; 1681 op 01-2019; 1702 op 24-08-2019; 1710 op 09-09-2019)

Pijn in je buik hebben is geen pretje, zeker niet als dit je in je dagelijks leven stoort. Als je je daardoor moe en vervelend voelt, en het gevoel hebt dat zowel jijzelf als de mensen om je heen een te groot deel van je leven missen, geeft dat ook nog verdriet.

Gelukkig kun je er zelf al veel aan doen en ik wil je met liefde en plezier helpen met de juiste voeding om van je buikklachten af te komen/ verminderen.

Ik help je met mijn kennis en ervaring met het helpen van de mensen met buikklachten die je voorgingen met handvatten om pijn, constipatie (verstopping, obstipatie), diarree, een pijnlijk opgeblazen gevoel, (stinkende) winden en voedselovergevoeligheid (allergie en intolerantie) aan te pakken. Dit doe ik via educatie, dieet- en suppletieadvies, en zo nodig via coaching je ervaart dat stress een belangrijke rol speelt.

Het maakt daarbij niet uit waar de buikklacht zit; buikpijn rechts of links, of rond je navel; stekend of zeurend; of strak gespannen door een opgezette buik.

Neem gerust vrijblijvend contact op als je wilt weten wat we er samen aan kunnen doen.

Als je liever luistert: Interview door GL8 waarin ik vertel wat we samen kunnen doen: www.vitality-jg.nl

                                                                                                                                                                 §

Test of u voedselovergevoeligheid heeft

                                                                       

 

Afhankelijke van jouw ziektekostenpolis draagt je zorgverzekeraar bij. Verschillende van mijn cliënten krijgen de programmakosten door hun werkgever (dit is immers goedkoper voor de werkgever dan de ziektedagen) vergoed of zij krijgen sponsoring van familie-vrienden (voor hun is het ook leuker als je weer mee kunt doen in hun leven).

 

                   ϖ