Even Voorstellen

Mijn naam is Jacqueline Gerrits en u kunt bij mij terecht voor dieetadvies en begeleiding als u zich (weer) fit, lekker en energiek wilt voelen tijdens of na een uitputtende periode. (2016-06-15; 6174 hits; 30-08-201_ 6215; 05-10-2016_6230)

Laat voeding uw medicijn zijn en medicijnen niet uw voeding!

- Hippocrates (460 v C)


Ik help werkenden die al meer dan een jaar

  • zich te vaak moe voelen;
  • zich depressief voelen;
  • last van hun buik hebben (opgeblazen, pijn, voedselovergevoeligheid)
  • geregeld diarree of verstopping hebben;
  • het gevoel hebben dat zij dat met natuurlijke voeding kunnen verbeteren,

maar niet goed weten hoe ze dit moeten veranderen en dat niet alleen willen uitzoeken, met deskundig dieetadvies

Toen ik zelf met allerlei vragen op vakinhoudelijk en praktijkgebied zat en na behoorlijk wat trial and error, had ik daar genoeg van en ging op zoek naar ervaren mentoren. Dat scheelt mij in mijn eigen vakmanschap veel tijd, gezoek en geëxperimenteer. Zij stellen uitdagende vragen en geven antwoord op mijn vragen. Ik geniet er enorm van als ik merk dat ik in een korte periode veel leer en daarmee ook met mijn cliënten grotere stappen bij hun herstel kan zetten. Ik vind het ook heerlijk om sámen met mijn mentoren en deskundige vakgenoten te sparren om op die manier snel feiten en vooral verbanden binnen stofwisselingsprocessen te leren. Daar kunt u nu mooi van profiteren.

Dat genieten van vooruitgang wil ik graag met u delen: ik vind dat als je met iets zit dat je tegenhoudt in je dagelijks leven, in je relaties, in je vooruitgang en in je werk, dan wil je dat opgelost hebben. Niet over tien jaar, maar op een kortere termijn.

Bekijk dit filmpje voor een impressie

Mijn grote passie is om u hierbij op verschillende vlakken te begeleiden. Ik ben dol op het wat moeilijkere energie-darm-voeding-puzzelwerk en zet dit graag voor u -en samen met u- in. U kunt prima bij mij terecht als u al van alles heeft geprobeerd, maar nog niet het gewenste effect heeft kunnen bereiken. Vanaf dit punt ga ik met u verder.

Wilt u weten wat ik voor u kan doen? Bel 024-3584177.

Lees meer...

Werkwijze

Persoonlijke Traject

Met een afgerond begeleidingspakket bereikt u een betere gezondheidswinst dan met enkele losse consulten: vergelijk dit met het niet afmaken van een antibioticumkuur. Veel van mijn cliënten geven aan dat zij via de traditionele dieetaanpak (verderop beschreven en nog steeds beschikbaar) vaak hun doel niet halen, waardoor zij een grote kans hebben op terugval naar de oude -niet gunstige- voedingsgewoonten. De gewoonten en handelingen die mede en uiteindelijk tot hun huidige verzwakte conditie hebben geleid.

Daarom werk ik hoofdzakelijk met kortere en langere persoonlijke op-maat trajecten

Lees meer...

Vergoeding en betaling

Every patient carries her or his own doctor inside.

 Albert Schweitzer

Het is wel de kunst om te weten hoe je per persoon deze 'dokter' naar zijn/haar behoefte voedingsstoffen kunt leveren voor het beste resultaat: en, dat is een vak.

-Jacqueline M. Gerrits

Algemeen (2016-06-15: 4310 hits) 

U investeert in uw eigen gezondheid, plezier in het leven, kracht, taak en educatie door mijn paramedische en orthomoleculaire kennis, uitleg, dieetontwerp, ervaring en begeleiding in te huren. Uw bijdrage is voor onze contacttijd, de waarde voor u van mijn investering in opleidingen-studies-ervaring-competenties en voor mijn huiswerk dat uit onze contacten voortkomt. Na ontvangst van uw betaling, ontvangt u uw relevante documenten en materialen. U betaalt dus rechtstreeks aan mij en daarna kunt u een uw tegemoetkoming declareren bij uw zorgverzekeraar.

Zorgverzekeraars dragen bij aan de kosten van de uw consult Orthomoleculaire Geneeskunde vanuit de aanvullende polis. Ik heb hiervoor agb-code 90-045122. Zie hier welke tegemoetkoming uw zorgverzekeraar geeft aan MBOG-leden. Zie ook de richtlijnen van uw verzekeraar met betrekking tot wel/niet gecontracteerde zorgverleners. Omdat verschillende contracteisen van verzekeraars op enkele punten niet samengaan met mijn visie, heb ik geen contracten. Vanuit de wet moet uw zorgverzekeraar een deel van uw consultkosten vergoeden als u uw premie heeft betaald. Zie ook Zorgwijzer.nl.

Vanaf 01-april-2016 betaalt u geen btw over uw consult Orthomoleculaire Geneeskunde: zie hiervoor Staatscourant de dato 29-maart-2016.
Wel betaalt u 21 procent btw over algemene voorlichting.

De zorgverzekeraars dragen door de Vrije Toegankelijkheid Diëtetiek vanaf 01-januari-2014 vanuit de basisverzekering bij aan uw consulten bij de diëtist, ongeacht of u op verwijzing van uw behandeld (tand)arts of medisch specialist komt of niet. Deze vergoeding gaat in als uw eigen bijdrage van het kalenderjaar is verbruikt. De vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering gaat direct in. Zie hiervoor uw eigen polisvoorwaarden.

Als u verhinderd bent, graag uw afspraak op zijn laatst de werkdag ervoor voor 17:00 uur verzetten via 024-3584177, anders breng ik de voor u gereserveerde tijd in rekening.

Lees meer...

Voorbeeld dieettherapie

Voorbeeld van een raamwerkdieettherapie voor aansterken na een forse infectieziekte.

© Voedingsadviesbureau Vitality

Bekijk voorbeeld dieettherapie

Disclaimer

In verband met de leesbaarheid heb ik in alle teksten steeds de mannelijke vorm gebruikt. Natuurlijk dan daar steeds ook de vrouwelijke vorm worden gelezen.

Ik neem geen verantwoordelijkheid en accepteer geen aansprakelijkheid voor ondoordacht, onlogisch, ondeskundig, niet professioneel en/of verkeerd gebruik van de informatie die op deze site staat vermeld. De informatie op deze site is bedoeld om u te informeren over Voedingsadviesbureau Vitality te Molenhoek.

De sites waarna ik verwijs, heb ik met grootste zorg uitgezocht, maar zowel het ontwerpbureau als ik kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor inhoud van de websites waarnaar ik verwijs.

© Alle teksten en foto’s op deze site behoren toe aan de schrijver, Jacqueline M. Gerrits. Zij kunnen, tenzij beveiligd, in de bedoelde context worden gebruikt met bronvermelding.