Vergoeding en betaling

Every patient carries her or his own doctor inside.

 Albert Schweitzer

Het is wel de kunst om te weten hoe je per persoon deze 'dokter' naar zijn/haar behoefte voedingsstoffen kunt leveren voor het beste resultaat: en, dat is een vak.

-Jacqueline M. Gerrits

Algemeen (2016-06-15: 4310 hits) 

U investeert in uw eigen gezondheid, plezier in het leven, kracht, taak en educatie door mijn paramedische en orthomoleculaire kennis, uitleg, dieetontwerp, ervaring en begeleiding in te huren. Uw bijdrage is voor onze contacttijd, de waarde voor u van mijn investering in opleidingen-studies-ervaring-competenties en voor mijn huiswerk dat uit onze contacten voortkomt. Na ontvangst van uw betaling, ontvangt u uw relevante documenten en materialen. U betaalt dus rechtstreeks aan mij en daarna kunt u een uw tegemoetkoming declareren bij uw zorgverzekeraar.

Zorgverzekeraars dragen bij aan de kosten van de uw consult Orthomoleculaire Geneeskunde vanuit de aanvullende polis. Ik heb hiervoor agb-code 90-045122. Zie hier welke tegemoetkoming uw zorgverzekeraar geeft aan MBOG-leden. Zie ook de richtlijnen van uw verzekeraar met betrekking tot wel/niet gecontracteerde zorgverleners. Omdat verschillende contracteisen van verzekeraars op enkele punten niet samengaan met mijn visie, heb ik geen contracten. Vanuit de wet moet uw zorgverzekeraar een deel van uw consultkosten vergoeden als u uw premie heeft betaald. Zie ook Zorgwijzer.nl.

Vanaf 01-april-2016 betaalt u geen btw over uw consult Orthomoleculaire Geneeskunde: zie hiervoor Staatscourant de dato 29-maart-2016.
Wel betaalt u 21 procent btw over algemene voorlichting.

De zorgverzekeraars dragen door de Vrije Toegankelijkheid Diëtetiek vanaf 01-januari-2014 vanuit de basisverzekering bij aan uw consulten bij de diëtist, ongeacht of u op verwijzing van uw behandeld (tand)arts of medisch specialist komt of niet. Deze vergoeding gaat in als uw eigen bijdrage van het kalenderjaar is verbruikt. De vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering gaat direct in. Zie hiervoor uw eigen polisvoorwaarden.

Als u verhinderd bent, graag uw afspraak op zijn laatst de werkdag ervoor voor 17:00 uur verzetten via 024-3584177, anders breng ik de voor u gereserveerde tijd in rekening.

 

Tarieven 2016

(onder voorbehoud)

Bouw een sterke (buik) Conditie > MEEST GEKOZEN3 maandenprogramma voor een afgeronde therapie; 397 euro (tot 01-08-2016): klik hier voor de inhoud.

Dieetadvies (DIY-klein traject).
Eerste consult: 1.5 uur contacttijd + dieetontwerpen + evaluatieconsult: 157 euro.

Top Energie Voedingsplan:  jaarprogramma. Omdat dit maatwerk is, hangt de prijs samen met uw wensenpakket; vanaf 1487 euro.
Het oriënterend persoonlijk intakegesprek op locatie Malden of telefonisch intakegesprek: geen kosten.

Orthomoleculair geneeskundig advies
Eerste consult 90 minuten + advies en evaluatieconsult:157 euro.
Bouw een sterke (buik) Conditie Orthomoleculair: 3 maandenprogramma voor een afgeronde therapie; 397 euro (tot 01-08-2016): klik hier voor de inhoud.

VIP-dag
Klein pakket en relevante workshop naar keuze in één dag op een verwenlokatie (10:00 - 16:30 uur), inclusief orthomoleculaire lunch en goodybag; 13 weken lang onbeperkte Q&A; met aanvullend de 10 waardevolle begeleidende opdrachten om uw nieuwe voeding in stappen te implementeren, 2 vervolgconsulten van 30 minuten (telefonisch of Skype); voedingsdagboek. Bonus: e-cursus Hoe werkt mijn Maag-Darmkanaal. U heeft een ruime gelegenheid om uw darmen te leren kennen en om een nieuw, passend voedingspatroon te ontwerpen. Waarde 597 euro.

Persoonlijk Voedingsadvies (gezonde voeding, algemeen; geen verwijzing van een arts, 21% btw )

No Show
Als u verhinderd bent, kunt u uw consult tot 24 uur van tevoren kosteloos verzetten.
Daarna krijgt u als u niet komt een rekening van 64 euro voor de voor u gereserveerde tijd.

Betalingsherinnering
Na de 2e herinneringsnota wordt het verschuldigde bedrag door de administrateur verhoogd met de kosten van de extra administratie- of incassokosten. Ik heb u mijn deel van het traject geleverd, ik ga ervan uit dat u uw deel levert en dat een 2e herinnering niet nodig is. Mocht u een betalingsuitdaging hebben, wilt u dan contact opnemen; we kunnen altijd tot een goede oplossing komen.