Herstel-programma's bij buikklachten

Onderstaande pakketten helpen u om op een gestructureerde manier uw buikklachten aan te pakken, zodat uw pijn en ongemakken verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. De programma's zijn zo opgebouwd dat wij er samen aan werken om u zo snel mogelijk een zo groot mogelijke gezondheidswinst en een waardevolle levenskwaliteit te geven. U kunt nu kiezen of u uw klachten goedkoop en ad hoc wilt aanpakken of een duurzamer resultaat wilt bereiken met een gedegen voorbereiding en met gestructureerde stappen in de juiste volgorde.

Vergeten fases

Het is een complex karwei om de darmen via de diverse fases in de juiste conditie te krijgen. Iedere fase vraagt om een ander aandachtsgebied - iets wat vaak wordt vergeten en een belangrijke reden is waarom zo veel therapieën naar mijn inzicht ook niet voldoende en blijvend werken. Daarbij komt ook nog dat het lichaam al die meters darm moet repareren naast het 'gewone' werk; de dagelijkse vertering moet immers doorgaan.

Vooral het programma Bouw een Sterke Buikbasis biedt u de mogelijkheid om onder begeleiding aan de verschillende fases van herstel te werken. U krijgt advies, voorbeelden, recepten, tips en coaching die u nodig heeft om op een effectieve manier uw resultaat te halen. Ik ben er steeds voor u tijdens de begeleidingscontacten en op de achtergrond.

Onder Nieuws leest u ervaringen van cliënten die het programma actief hebben gevolgd en op wie zijzelf en ik bijzonder trots zijn op hun mooie resultaten. En, het is voor mij ook een enorm plezier om te zien hoe zij weer plezier in hun leven hebben. Zij leven dat weer zoals zij dat zelf willen, ongehinderd door buikklachten. Prachtig toch!

Behangen
Om dat mooie resultaat te bereiken, volgden mijn cliënten bijna allemaal het Bouw een Sterke Buikbasis-programma. In dit programma bouwt u in verschillende stappen aan een sterke darm. Het is eerst zaak om het lichaam te voorzien van de voedingsstoffen die nodig zijn om te kunnen repareren. Vergelijk dit maar met het behangen van een kamer. U begint ook niet met direct behang te plakken. Eerst moet de kamer leeg en moeten de nodige materialen worden aangeschaft. Ook gaat het sneller als u manschappen optrommelt. Dan pas ga u behang afstomen, de troep opruimen, de wanden prepareren en dáarna pas behangen. Als alles klaar en opgeruimd is, richt u de kamer weer in. Voor het beste effect In deze volgorde. Iedere fase met zijn eigen gereedschap en spullen.

Specifiek
Iets dergelijks gaat u ook doen in het programma. Eerst het lichaam voorbereiden met aanvulling van specifieke voedingsstoffen. Dat zijn andere dan die u uw lichaam nu geeft, anders werkten uw darmen immers perfect. Het is mijn expertise om u tijdens het hele programma te adviseren welke voedingsstoffen in deze fase het best bij u passen. Het kan zijn dat ik u daarbij een supplement adviseer om het proces van opladen sneller te laten verlopen. Uw lichaam zal de nieuwe voedingsstoffen die het nu van u krijgt, aanpakken en beginnen met repareren.

Tussentijdse test
Op een gegeven ogenblik geeft uw lichaam zelf aan dat het al heel wat rommel heeft weggewerkt. Hiervoor doet u een tussentest. Deze tussentest doen wij geregeld, zodat wij snel kunnen bijsturen als uw lichaam -of u zelf- aangeeft dat het proces te snel, te langzaam of niet in de juiste richting gaat. We sturen dan bij richting het gewenste resultaat, want dat is tenslotte de bedoeling, niet het programma volgen op zich. Zo nodig ontvangt u een aangepast dieet voor deze volgende fase, inclusief een aangepast suppletieadvies.

Volgende fase
Weer later heeft uw lichaam veel slechtwerkende cellen vervangen door goed werkende. U merkt dat zelf aan uw conditie en ziet het aan het resultaat van de volgende tussentest. Zo nodig ontvangt u een aangepast dieet voor deze volgende fase, inclusief een aangepast suppletieadvies.

Follow up
Steeds meer cliënten volgen na het programma de follow up. Zij willen niet alleen klachtenvrij zijn, maar ook een goed reserve opbouwen om te voorkomen dat de klachten weer terugkomen.

Hieronder ziet u de inhoud van de programma's: 

 

Top Energie

Voedingsplan

Bouw een Sterke Buikbasis

(meest gekozen)

DIY

Periode

12 maanden

3 maanden

3 weken

Kosteloos Intakegesprek; telefonisch

x

x

x

Analyse middels Metabole Screening

x

x

x

Analyse van huidige situatie: persoonlijk gesprek 1

x

x

x

Dagmenu voorbeeld-raamwerk (dieetadvies deel 1/4)

x

x

x

Bloedtest of fecestest voor diepere persoonlijke analyse (los twv 149 euro)

optie

Uitgebreide Persoonlijke Levensmiddelenlijst (dieetadvies deel 2/4)

x

x

x

Q & A (dieetadvies deel 3/4): persoonlijk gesprek 1

x

x

x

Educatie over het maag-darmkanaal; begripsvorming

x

x

-

15' gesprek met betrekking tot voorgang (deel 4/4)

x

x

-

Telefonisch evaluatieconsult van 30 minuten

 -

 -

x

Vervolgconsulten van 30’ met onderwerp naar behoefte
(ook mogelijk via Skype of telefoon)

8

3

-

Aanpassing van LML aan nieuwe fase binnen het traject (indien nodig)

6

2

-

10 Kennisopdrachten om het dieet te leren kennen (los twv 97 euro)

x

x

Telefonisch motivatie- en voortgangsgesprek twv 480 euro

1 per 2 weken

Losse e-mailvragen: 1 consulteenheid per vraag twv 19 euro 
(als optie tegen meerkosten)

 -

 -

optie

Onbeperkt e-mailen (1 vraag per e-mail) twv 180 euro per 3 maanden

12 maanden

3 maanden

-

Verklaring voor de belasting (indien relevant)

x

x

-

Keuze VIP-dag (los twv 697 euro)

x

-

-

Bonus 1 Voedingsdagboek

x

x

-

Bonus 2 Mindset-armband van met de hand gevlochten kumihimokoord

x

x

-

Bonus 3: Keuzeservice: Adviesgesprek bij lagerugklachten door gespecialiseerde fysiotherapeut; maandmenu's; NEI-sessie of vegatest.

(los twv 97 euro)

3

x

-

Bonus 4: Excursie naar de supermarkt:

(los twv 49 euro) 

x

extra optie

-

Bonus 5: Werkboek om stapsgewijs en doelgericht uw voeding aan te pakken

x

-

-

Bonus 6: Kosteloos meedoen met een agenda-activiteit

onbeperkt 

 1

 -

Bonus 7: E-boek Snelle Voedzame recepten

x

x

-

Suppletie als eerste ondersteuning

3 eenheden

1 eenheid

-

Waarde van de losse onderdelen in euro’s 

1697

557

158

Pakketprijs in de groep*

 

397

148

Pakketprijs individueel*

1497

447 

 158

 Gratis informatiegesprek en aanmelden >

Toegang

Toegang

Toegang

 

Voor eerst nog meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 024-3584177. 

Klik hier en scrol wat omlaag als u wilt weten wat anderen over de programma's zeggen

 

*Afhankelijk van uw polis komt uw zorgverzekeraar u in de kosten tegemoet.

De opties zijn mogelijk tegen de meerprijs ervan.

 

Vervolgprogramma

 

Dit programma kunt u aansluitend om op een ander tijdstip binnen een jaar na afsluiting van BKB starten. Het bevat onder andere:

- zo nodig aanpassing van de LML;
- onbeperkte Q & A;
- stress aanpakken door dilemma’s aan te pakken;
- stress aanpakken door saboterende overtuigingen op te sporen en om te denken;

- gepaste beweging;
- eten buitenshuis; bij familie, vrienden, horeca;

- wvnttk.

 

Duur: 3 maanden